dimecres, 27 de novembre del 2019

Castelló per la llengua i el govern municipal s'han reunit avui per trobar solució a la celebració de les Normes de Castelló


  • La plataforma ha recordat que les Normes són BIC i que la Societat Castellonenca de Cultura compleix este desembre 100 anys
  • El govern s’ha compromés a donar resposta a la petició de Castelló per la Llengua demà

A la reunió han assistit per part de Castelló per la Llengua: Maria Nebot, presidenta; Eva Forés, secretària; Natxo Badenes, president d'Escola Valenciana; Marta Cubedo, delegada d’Acció Cultural a Castelló, Vicent Pitarch, sociolingüista expert en les Normes de 1932 i delegat a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

Per part del govern municipal han assistit a la reunió: Jorge Ribes, regidor de mobilitat i del grup municipal socialista; Enric Sendra, assessor del grup municipal de Compromís; Raül Beltran, assessor del grup municipal de Unidas Podemos.

La plataforma ha reiterat que demana al govern municipal que les Normes de Castelló es puguen celebrar, tal i com estava previst i amb permís concedit, a la plaça Major de la nostra ciutat.

Els representants de l'Ajuntament s'han compromès a donar resposta a la nostra petició com a molt tard demà després de la Junta de Govern

Castelló per la llengua, per la seua banda, continua animant a la ciutadania a donar suport a la celebració a la plaça Major mitjançant les adhesions (http://castelloperlallengua.blogspot.com/p/adhesions_25.html )) i a les xarxes socials amb l'etiqueta #NormesalaPlaça així com gravar vídeos de suport. Durant el dia d’avui es publicaran els primers vídeos de suport a la celebració de les Normes de 1932 a la plaça Major de Castelló.

1 comentari:

  1. En nom d'Amigues i Amics de Joan Valls i Jordà d'Alcoi i en el meu propi, tot el nostre suport a la celebració a la plaça Major de les Normes de Castelló en el 87è aniversari i a Castelló per la Llengua.

    ResponElimina