dimarts, 20 de maig del 2014

Marató cultural per l'escola en valencià el 31 de maig a Castelló de la Plana

La plataforma Castelló per la Llengua organitza aquesta activitat lúdica i reivindicativa en el marc de la seua campanya "A Castelló, triem valencià!" en defensa de l'escola pública, de qualitat i en valencià 


Dissabte 31 de maig, des de les 17h i fins a la nit se celebrarà a Castelló de la Plana una "marató cultural" per l'escola en valencià, una iniciativa de la plataforma Castelló per la Llengua per a donar  resposta a l'ofensiva privatitzadora i de castellanització de l'escola valenciana i com a mostra de suport a les mobilitzacions contra la supressió d'aules a la pública i la imposició de l'ensenyament en castellà al CEIP Herrero de la ciutat.

Més d'una desena d'artistes, grups de música i de cultura popular i associacions del món del lleure ja han confirmat la seua participació desinteressada en aquest acte, que busca atraure diferents tipus de públic i implicar les famílies i el món cultural castellonenc en la defensa de l'escola pública i en valencià. En els propers dies anirem anunciant els horaris i confirmant els grups participants.

Si formeu part d'alguna associació de cultura popular, grup de música en valencià, de teatre o de dansa, etc. i voleu donar suport a la iniciativa poseu-vos en contacte amb nosaltres a castelloperlallengua@gmail.com i mirarem d'encaixar-hi la vostra participació.

Volem mostrar el nostre agraïment a Tica Godoy per la il·lustració que ens ha fet per al cartell de la convocatòria. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada