dimarts, 27 de maig del 2014

Aquest dissabte, marató cultural per l'escola en valencià!

Dissabte 31 de maig, des de les 16:30h i fins a la mitjanit se celebrarà al Passeig Ribalta de Castelló de la Plana una "marató cultural" per l'escola en valencià.


La iniciativa sorgeix en resposta a les supressions d'aules a l'escola pública i a la decisió de la Conselleria d'imposar l'ensenyament en castellà al CEIP Herrero, contra la voluntat de famílies i mestres de donar continuïtat a la línia en valencià. Amb aquest acte volem implicar el món cultural en la defensa de l'escola i alhora ser un altaveu i un suport a les AMPA i els mestres que porten mesos mobilitzant-se.

La "marató cultural" no seria possible sense la participació desinteressada d'artistes, grups de música i de cultura popular, als quals volem mostrar públicament el nostre agraïment. Gràcies a ells hem pogut programar diferents activitats que esperem que faran xalar a xiquets i xiquetes, a mares i pares i als castellonencs en general, les podeu consultar en la següent imatge:
Animació infantil (de 16:30 a 20:30):
A més, comptarem amb actuacions de circ de carrer a càrrec del grup Animatic (Scura Produccions) de Vila-real.

Cultura popular (de 17h a 21h):
Actuacions musicals
A més, a partir de les 16:30h hi haurà una fira d'entitats, amb paradetes de material de diferents col·lectius, i a les 21h un sopar-tertúlia. Totes les activitats tindran lloc al Passeig Ribalta, a l'espai entre el Templet i el Monòlit dels Liberals, i hi haurà servei de barra durant tota la vesprada.

Si formeu part d'una associació i voleu organitzar una paradeta a la fira d'entitats, només ens ho heu de fer saber al correu castelloperlallengua ( a ) gmail.com.

Tothom hi està convidat: no hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada