dimarts, 8 de desembre del 2015

El documental ‘Sempre Al Tall’ es presenta el dijous 10 de desembre a Castelló de la Plana

L’acte l'organitza Castelló per la Llengua amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i s’emmarca en la commemoració dels 83 anys de les ‘Normes de Castelló’


Aquest dijous 10 de desembre, a les 19:30h al Teatre del Raval (Carrer Comte Pestagua, 38), tindrà lloc la presentació a Castelló de la Plana del documental Sempre Al Tall, un biopic dirigit per Josep Pitarch que acompanya l’històric grup en el seu comiat dels escenaris i, al mateix temps, fa un recorregut per la seua llarga trajectòria i pels últims quaranta anys d’història valenciana. L’acte, que organitza la plataforma Castelló per la Llengua, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, que ha cedit el Teatre del Raval a l’entitat. L’entrada serà gratuïta.

La projecció de Sempre Al Tall s’emmarca en els actes commemoratius dels 83 anys de les ‘Normes de Castelló’, organitzats per la plataforma cívica Castelló per la Llengua, que culminaran dissabte 12 de desembre en una jornada festiva i reivindicativa que començarà a les 11h amb una fira d’entitats amb animació infantil a la Plaça Santa Clara, seguida d’un dinar i l’actuació de Toni de l’Hostal; la ja tradicional manifestació, que arrancarà a les 18h des de la Plaça de la Independència (la Farola) i porta per lema “Trau la llengua! El valencià, cosa de totes i tots”; i finalment i a partir de les 21h un concert a la Pèrgola amb els grups El Diluvi, Talps, Orgull de Classe i Mash Masters.

Us hi esperem!

Castelló de la Plana, 8 de desembre del 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada