divendres, 4 de desembre del 2015

Castelló per la Llengua i l’Ajuntament de Castelló col·laborem per primer any en la commemoració de les ‘Normes de Castelló’

La presentació del documental “Sempre Al Tall” al Teatre del Raval i un concert a la Pèrgola la nit del 12 de desembre són els actes en què s’ha concretat aquesta col·laboració

Aquest divendres 4 de desembre la Regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i Avel·lí Flors, Antoni Royo i Maria Nebot, com a representants de Castelló per la Llengua, han presentat dos actes culturals, emmarcats en la commemoració dels 83 anys de les ‘Normes de Castelló’ organitzada per la plataforma cívica, que han estat possibles gràcies al treball conjunt amb l’Ajuntament de la ciutat.

D’aquesta manera, la cessió del Teatre del Raval farà possible assistir, de manera gratuïta, a la presentació del documental “Sempre Al Tall” a la nostra ciutat, el pròxim dijous 10 de desembre a les 19:30h. Aquest biopic dirigit per Josep Pitarch acompanya l’històric grup en el seu comiat dels escenaris i, al mateix temps, fa un recorregut per la seua llarga trajectòria i pels últims quaranta anys d’història valenciana.

Així mateix, dissabte 12 de desembre a partir de les 21h se celebrarà un concert a la Pèrgola amb els grups El Diluvi, Talps, Orgull de Classe i Mash Masters. Un acte precedit d’una jornada festiva i reivindicativa organitzada per Castelló per la Llengua, amb una fira d’entitats i animació infantil a la Plaça Santa Clara a partir de les 11h i una manifestació a les 18h a la Plaça de la Independència (la Farola) amb el lema “Trau la llengua! El valencià, cosa de totes i tots”.

Els representants de Castelló per la Llengua han valorat molt positivament la bona predisposició del consistori i han lamentat que, des que la plataforma va començar a organitzar la commemoració ara fa cinc anys, aquest és el primer en què s’ha pogut concretar alguna col·laboració.

Castelló de la Plana, 4 de desembre del 2015



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada