dimarts, 27 de novembre del 2012

Es presenten a la Llotja del Cànem els actes de Castelló per la Llengua pels 80 anys de les Normes de Castelló

Aquest dijous 29 de novembre tindrà lloc, a les 19h a la Llotja del Cànem (C. Cavallers, 1), la presentació pública dels actes commemoratius dels 80 anys de les 'Normes de Castelló' que ha preparat la plataforma cívica Castelló per la Llengua

Durant l'acte hi intervindrà un representant de Castelló per la Llengua, que explicarà els principals actes convocats: un cicle de conferències, una diada reivindicativa (amb excursió, fira d'entitats, dinar, manifestació) que culminarà amb un gran concert d'Obrint Pas, KOP i Agraviats a la Pèrgola el 15 de desembre. També s'hi farà la presentació del primer dels vídeos de suport a la convocatòria.

Així mateix, l'acte servirà per posar sobre la taula les principals reivindicacions de la commemoració d'enguany (i que es concreten en la «Crida» a la mobilització, la podeu llegir i us hi podeu adherir ací). Amb aquest fi, tindrem les intervencions d'un representant dels Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló-Escola Valenciana, que parlarà de la necessitat d'impulsar el valencià a l'escola; i d'Acció Cultural del País Valencià, que parlarà sobre les reivindicacions en el camp dels mitjans de comunicació. 

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada