dijous, 8 de desembre del 2011

Noves seccions al bloc de Castelló per la llengua

A una setmana dels actes centrals de la commemoració del 79é aniversari de les Normes de Castelló, us presentem tres noves seccions del bloc:

En primer lloc, a la secció «Les Normes» ja podeu visitar el resum que hem elaborat sobre la història de les Normes de Castelló, les lliçons que creiem que ens ensenyen i la interpretació que en fem a Castelló per la llengua quan les prenem com a guia per a la nostra actuació.

També inaugurem dues seccions més: en la de «Material» hi podreu trobar tot el material gràfic que anem generant des de la plataforma, així com el bànner animat, perquè en pugueu fer difusió en els vostres espais web i a les xarxes socials. La de «Premsa», finalment, vol ser una eina al servei dels mitjans de comunicació, i s'hi aniran penjant els dossiers i notes de premsa que anirem generant. 

I recordeu que, ben aviat, comença el cicle de conferències a la Llotja del Cànem, que obrirà el president de la Secció Filològica de l'IEC, Isidor Marí, el dimarts 13 de desembre a les 19:30.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada