dijous, 2 de juny del 2016

L'historiador Vicent Baydal parlarà sobre la identitat dels valencians el pròxim 11 de juny als 'vermuts literaris'

El pròxim dissabte 11 de juny, a les 12h al Pati de la Casa de Cultura (Carrer Antoni Maura, 4), tindrà lloc el segon i últim vermut literari de la primavera de 2016, una iniciativa de Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l'Institut d'Estudis Catalans que busca promoure la lectura i els autors en llengua catalana en un ambient distés i de proximitat.

En aquesta ocasió, parlarem amb Vicent Baydal (València, 1979) sobre el seu assaig Els valencians, des de quan són valencians? (Editorial Afers, 2016). L'historiador s'hi endinsa en l'estudi empíric dels orígens de la identitat vinculada a la comunitat política del regne medieval de València, des de la seua fundació el 1238 a la dècada de 1360, amb la consolidació de les Corts Valencianes i la Diputació del General o Generalitat.

L'organització proveirà el vermut i es muntarà una paradeta on es podrà adquirir el llibre. Us convidem a assistir-hi amb ganes d'escoltar però sobretot d'intervenir, de dir-hi la vostra i d'ajudar-nos a construir aquest espai de diàleg.

Castelló de la Plana, 2 de juny del 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada