dilluns, 2 de juny del 2014

Castelló per la Llengua, en suport a Jaume Sastre, en vaga de fam per l'escola en català a les Illes

Dissabte 31 de maig a les 10h del matí 'Enllaçats amb les illes' finalitzava la vaga de fam de 24h que va tindre lloc al Centre Cultural Octubre de València, en solidaritat amb el company Jaume Sastre. La plataforma Castelló per la Llengua vam acudir a l'acte per mostrar el nostre suport als companys d'Enllaçats que seguien l'exemple de Jaume Sastre.

Avui 2 de juny ja fa 26 dies que Jaume Sastre Font es troba en vaga de fam per a demanar al president del govern Balear, José Ramón Bauzá, que torne a obrir el diàleg amb docents i sindicats interromput el passat octubre. La vaga de fam és una reacció contra les agressions a la llengua, perquè 'l'educació ha estat segrestada per un govern que actua de manera unilateral i temerària. Després de dos anys, la vaga de fam és una resposta al desprestigi, expedients, imposicions, atacs a la llengua, retallades i al foment de l'escarni contra l'escola pública en català'.

Des de Castelló per la Llengua l'encoratgem en aquesta lluita contra un govern antidemocràtic, que no sap escoltar el que la comunitat educativa i la societat li estan demanant. Aquesta vaga, Jaume, ens encomana la força del teu esperit i ens fa més forts i ens uneix com mai fins ara. La teua lluita és la nostra lluita enfront dels atacs als serveis públics, a la llengua i a la cultura.

Castelló per la Llengua
Castelló de la Plana, 2 de juny del 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada