dijous, 10 d’octubre del 2013

En marxa els preparatius de la commemoració dels 81 anys de les Normes de Castelló

Castelló per la Llengua estem treballant, des de l'estiu, en la preparació de la nova commemoració de les Normes de Castelló, tot un seguit d'actes que culminaran el 21 de desembre (a 81 anys exactes de la signatura de les Normes, el 21 de desembre de 1932) amb una manifestació a Castelló de la Plana.

En el context present d'atacs als drets lingüístics i de retallades en els serveis públics, i amb la recent aprovació de la contrarreforma educativa del Govern espanyol (la LOMCE) com a teló de fons, la reivindicació se centrarà en la defensa de l'ensenyament en valencià i de l'escola pública com un instrument clau per a la cohesió social. Així ho vol recollir el lema de la convocatòria, "Per un País de tots: escola valenciana, pública i de qualitat". Enguany, a més, recordarem els 50 anys de la mort de Lluís Revest, redactor i signant de les Normes del 32.

Properament concretarem les diferents convocatòries: conferències i taules rodones, espectacles teatrals i musicals, fira d'entitats... estigueu-ne al cas!

Us esperem a totes i a tots el 21 de desembre a Castelló de la Plana: no hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada