dijous, 26 de setembre del 2013

Castelló per la Llengua dóna suport a la vaga indefinida de docents de les Illes

Avui és el nové dia de vaga i el seguiment ha estat d'entre el 90% i el 45%. A més, pares i mares s’han posat d’acord per a fer torns de vaga i no portar els xiquets a escola

La vaga dels docents de les Illes Balears i Pitiüses està rebent infinitat de suports des d'arreu dels Països Catalans (podeu consultar el llistat d’entitats i personalitats ací). Al País Valencià s’ha organitzat una Comissió de Suport que aplega més de 40 entitats.

Aquest diumenge 29 de setembre hi ha convocada una manifestació de suport a la vaga indefinida a les quatre illes. Per la seua banda, la Comissió de Suport del País Valencià ha convocat una concentració a València dilluns 30 de setembre a les 19h davant la seu del PP. La concentració també es durà a terme a Castelló de la Plana, davant de la seu del PP (Camí la Plana, 6) a les set de la vesprada. A Alacant, la convocatòria és a les 19h a la Casa de les Bruixes.

La plataforma Castelló per la Llengua ens sumem a la convocatòria i us convidem a participar-hi. Prou d'atacs a la nostra llengua! No al TIL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada