dilluns, 8 d’octubre del 2012

La cloenda del 9 d'octubre, dedicada a Fuster


La Comissió 9 d'octubre i Castelló per la Llengua realitzaran un homenatge a l'escriptor al Teatre del Micalet

Després de la manifestació tots al Micalet
La jornada reivindicativa del 9 d'octubre culminarà en un homenatge a l'escriptor suecà Joan Fuster en un acte organitzat per la plataforma Castelló per la Llengua i la Comissió 9 d’Octubre. Aquest homenatge estarà protagonitzat per l’Associació d’Actors i Actrius del País Valencià.

Amb motiu del 50è aniversari de la publicació de “Nosaltres els valencians” les dues entitats coorganitzen aquesta trobada on es projectaran vídeos de Fuster així com es recitaran alguns dels seus textos més representatius. L'acte serà conduït per Josep Manuel Casany i interpretaran els textos els actors Paco Alegre, Pilar Almeria, Francesc Anyó, Pepa Juan i Albert Iborra. Per finalitzar la trobada, Miquel Gil tancarà l'acte amb una actuació musical.

Les entrades es poden adquirir a l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, seu d’ACPV, a 5 euros o bé a 10 per a les persones que vulguen col·laborar econòmicament amb el projecte.

Les Normes de Castelló, història viva
La plataforma Castelló per la Llengua (que aglutina organitzacions, sindicats, partits polítics i col·lectius castellonencs) porta organitzant durant aquest any un seguit d'actes amb l'objectiu de recordar la memòria de l'escriptor, a més de commemorar el 80è aniversari de la signatura de les Normes del 32, símbol de la unitat de llengua del nostre poble. La cita forta d'aquestos actes tindrà lloc dissabte 15 de desembre, on la plataforma espera recordar l'esperit del “Tots a Castelló” de 1982 recorrent la ciutat amb una gran manifestació amb el lema “Pels drets socials i lingüístics, totes i tots a Castelló”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada